Hírlevél

Celofánszerű (BOPP) tasak

1 termék.
Celofánszerű (BOPP) tasak

Celofánjellegű tasakok polipropilén vagy BOPP anyagból. Ragasztócsíkkal ellátott, lezárható változatban is. Ékszerek,...

Tovább

Alkategóriák

 • Ragasztócsíkos celofánszerű (BOPP) tasak

  Celofánjellegű tasakok polipropilén vagy BOPP anyagból. Ragasztócsíkkal ellátott, lezárható változatban is. Ékszerek, képeslapok, ruházati termékek, élelmiszerek igényes csomagolására használják. A védőfólia eltávolítása után leragasztható, így könnyen lezárható. Sok esetben vastagabb anyagból készülnek, mint a normál, ragasztócsík nélküli változatok. Egyes esetekben standard PP jelzéssel, és 5 mm-es szellőzőlyukkal vannak ellátva. 100 db-os csomagolásban kaphatók.

 • Oldalredős celofánszerű (BOPP) tasak

  Oldalredőzött (oldalsó behajtással rendelkező), háthegesztett celofánjellegű tasakok BOPP anyagból. 100 db-os csomagolásban kaphatók.

 • Normál celofánszerű (BOPP) tasak

  Celofánjellegű tasakok polipropilén vagy BOPP anyagból. Ragasztócsík és oldalredő nélküli változatok. 100 db-os csomagolásban kaphatók, színtelenek, teljesen átlátszóak. Díszcsomagolásra kíválóan alkalmasak.

 • Vékonyabb anyagú celofánszerű (BOPP) tasak

  Celofánjellegű tasakok polipropilén vagy BOPP anyagból, 0,02 mm (20 mikron) anyagvastagságban, ragasztócsík és oldalredő nélkül. Mivel PP anyagról van szó, nem szakad jobban, mint a normál, 25 mikron vastag anyagú tasak, de nem annyira merev a fala, ugyanakkor ára kedvezőbb.

 • Vastagabb anyagú celofánszerű (BOPP) tasakok

  Celofánjellegű tasakok polipropilén vagy BOPP anyagból, 0,03 vagy 0,04 mm (30/40 mikron) anyagvastagságban, ragasztócsík és oldalredő nélkül. Merevebb falú, mint a normál, 25 mikron vastag anyagú tasak.


Kosár  

A kosár üres

0 Ft‎ Szállítás
0 Ft‎ ÁFA
0 Ft‎ Összesen

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Kosár Fizetés

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunk 8-17.00 óra között érhető el.

Telefon:1/258-5778

Írjon nekünk!