Hírlevél

Hűségpontok

Vásárlásaival hűségpontokat gyűjthet (100 Ft = 1 hűségpont), amelyeket kedvezménykuponra válthat be, és vásárlásának összértékét a kedvezménnyel csökkenteni. A kupont a vásárlás véglegesítésénél válthatja be.

Kiszállítás

Utánvételes szállítási mód: A megrendelt termékek feladási és csomagolási költsége magyarországi címre 1 kg alatti rendelés esetén 1400 Ft+ÁFA/csomag (1778 Ft), 1-5 kg közötti rendelés esetén 1800 Ft+ÁFA/csomag (2286 Ft), 5 kg feletti rendelés esetén 1400 Ft+ÁFA/csomag (1778 Ft).

Előre utalásos szállítási mód: A megrendelt termékek feladási és csomagolási költsége magyarországi címre 1 kg alatti rendelés esetén 1400 Ft+ÁFA/csomag (1778 Ft), 1-5 kg közötti rendelés esetén 1800 Ft+ÁFA/csomag (2286 Ft), 5 kg feletti rendelés esetén 1400 Ft+ÁFA/csomag (1778 Ft).

Egy csomagba legfeljebb 30 kg áru kerülhet, és nem haladhatja meg az 50x50x50 cm-es méretet. Ennél nagyobb tömegű és/vagy kiterjedésű megrendelés esetén az árukat több csomagba csomagoljuk. A raktáron levő termékeket leterheltségtől, a megrendelések számától függően 3 munkanapon belül feladjuk, és általában a következő munkanapon megérkezik a címzetthez. Ha ennél gyorsabban szüksége van a termékekre, kérjük, a megrendelés leadásakor igényeljen sürgősségi feladást.

Sürgősséggel igényelt feladás esetén 1 munkanapon belül feladjuk a rendelt termékeket (amennyiben az raktáron van) a normál költségen felül fizetendő 300 Ft+ÁFA (381 Ft) díjért, így az esetek nagy többségében 2 munkanapon belül megérkezik a csomag.

Az áruház automatikusan mutatja a fizetendő szállítási költséget.

FIGYELEM: Az árut futárral küldjük, ezért gondoskodjon arról, hogy valaki át tudja venni a csomagot munkaidőben. A kiszállítást külső cég végzi, így a napon belüli pontos kiszállítási időről nem tudunk felvilágosítást adni, és sajnos befolyásolni sem tudjuk azt. A webáruházon keresztül leadott megrendelések feladásáról értesítést küldünk, valamint ha kéri az SMS-értesítés szolgáltatást, akkor a futárcég SMS-ben értesíti a várható szállítási időről, és módosítást is kérhet.

Kérjük, a megrendelés leadásakor ellenőrizze a szállítási cím helyességét, valamint a megrendelt tételeket, mert a Megrendelő hibájából (téves cím, telefonszám, hibás rendelés) át nem vett csomagok kiszállítási és visszaszállítási költsége (2500 Ft+ÁFA) a Megrendelőt terhelik.


Kosár  

A kosár üres

0 Ft‎ Szállítás
0 Ft‎ ÁFA
0 Ft‎ Összesen

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Kosár Fizetés

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunk 8-17.00 óra között érhető el.

Telefon:1/258-5778

Írjon nekünk!