A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Bevásárló táska

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég
Bevásárló táska
Bevásárló táska

Ingvállas, piskótafüles (avagy banánfüles) és szalagfüles kivitelben kaphatók különböző színekben, méretekben és anyagvastagsággal (teherbírással).

Bevásárló táska 

Alkategóriák

 • Ingvállas táska

  Az ingvállas bevásárló táska a legelterjedtebb bevásárló táska típus, reklámtáska, reklámszatyor hordtáska néven is ismert. Alakja egy atléta trikóra emlékeztet. Erős, nagy teherbírású, kedvező árú. Többféle méretben és anyagvastagsággal (teherbírással) kapható. Minden méret kapható fehér színben, egyes méreteknél többféle színből is választhat.

 • Piskótafüles táska

  A piskótafüles (avagy banánfüles) táskák anyaga vastagabb, mert a fülkiképzés ezt igényli a megfelelő teherbírás miatt. Ezért általában drágább, mint a hasonló méretű ingvállas táska. Többféle színben kapható.

 • Szalagfüles táska

  A szalagfüles műanyag táska vastag anyagból, általában fényes polietilénből készül.

  (A szalagfüles papírtáskák a "Papírtáska" kategóriában találhatók!)

 • Papírtáska

  Papírtáska: a környezettudatos alternatíva

  A környezetvédelem szükségessége megkérdőjelezhetetlen, és szerencsére egyre többen veszik komolyan; a kereskedők is. Manapság már alig találni olyan üzletet, ahol ne lehetne papírtáskát kapni a megszokott, műanyagból készült zacskók mellett, és szerencsére sokan veszik inkább a környezetkímélő típust, mint a plasztikot, sőt, egyes helyeken műanyag szatyrot nem is lehet vásárolni.

  A papír megkérdőjelezhetetlen előnye, hogy viszonylag gyorsan lebomlik, míg a műanyagnak ehhez évtizedekre, sőt, évszázadokra is szüksége lehet ugyanehhez a folyamathoz, és a "lebomlása" mikroműanyag-szemcsék milliárdjaival árasztja el a természetes vizeket, sőt, már a csapvízben is kimutatták a jelenlétét. Annak ellenére, hogy nem is észrevehető, igen komoly problémákat okoz a mikroműanyag megjelenése, és ugyan nem csupán a szatyrok tehetnek róla, de mindent kicsiben kell kezdeni. A papírtáska lehet az első lépés a bolygó megtisztításához vezető úton.

  Kiskereskedéssel foglalkozik? Akkor tegyen Ön is a környezetünk védelméért, és lássa el papírtáskával a vásárlóit! Natúr, barna színű és fehér papírtáskákat szerezhet be tőlünk, és kívánságra nyomtatást is kérhet rájuk, vagyis minden papírtáskát elláthat üzlete logójával, így nem csupán környezetkímélő terméket kínálhat vásárlóinak, hanem reklámozhatja is a vállalkozását. Papírtáskáink tartós, újra felhasználható darabok, és többféle méretben gyártjuk őket, így minden üzlet megtalálhatja a profiljához leginkább illeszkedő típusokat.

  Amennyiben szeretne papírtáskát vásárolni, tekintse meg a méret-, szín- és mennyiségbeli lehetőségeket, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és adja le megrendelését! Kollégáink az esetlegesen felmerülő kérdések esetén is várják hívását!

  A papírtáskák esetén 1 csomagban 25 db található.

  10 csomag (250 db) vásárlása esetén jelentős kedvezménnyel kapható!

Akció

Újdonságok