A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Papírtáska

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég
Papírtáska
Papírtáska

Papírtáska: a környezettudatos alternatíva

A környezetvédelem szükségessége megkérdőjelezhetetlen, és szerencsére egyre többen veszik komolyan; a kereskedők is. Manapság már alig találni olyan üzletet, ahol ne lehetne papírtáskát kapni a megszokott, műanyagból készült zacskók mellett, és szerencsére sokan veszik inkább a környezetkímélő típust, m...

Papírtáska: a környezettudatos alternatíva

A környezetvédelem szükségessége megkérdőjelezhetetlen, és szerencsére egyre többen veszik komolyan; a kereskedők is. Manapság már alig találni olyan üzletet, ahol ne lehetne papírtáskát kapni a megszokott, műanyagból készült zacskók mellett, és szerencsére sokan veszik inkább a környezetkímélő típust, mint a plasztikot, sőt, egyes helyeken műanyag szatyrot nem is lehet vásárolni.

A papír megkérdőjelezhetetlen előnye, hogy viszonylag gyorsan lebomlik, míg a műanyagnak ehhez évtizedekre, sőt, évszázadokra is szüksége lehet ugyanehhez a folyamathoz, és a "lebomlása" mikroműanyag-szemcsék milliárdjaival árasztja el a természetes vizeket, sőt, már a csapvízben is kimutatták a jelenlétét. Annak ellenére, hogy nem is észrevehető, igen komoly problémákat okoz a mikroműanyag megjelenése, és ugyan nem csupán a szatyrok tehetnek róla, de mindent kicsiben kell kezdeni. A papírtáska lehet az első lépés a bolygó megtisztításához vezető úton.

Kiskereskedéssel foglalkozik? Akkor tegyen Ön is a környezetünk védelméért, és lássa el papírtáskával a vásárlóit! Natúr, barna színű és fehér papírtáskákat szerezhet be tőlünk, és kívánságra nyomtatást is kérhet rájuk, vagyis minden papírtáskát elláthat üzlete logójával, így nem csupán környezetkímélő terméket kínálhat vásárlóinak, hanem reklámozhatja is a vállalkozását. Papírtáskáink tartós, újra felhasználható darabok, és többféle méretben gyártjuk őket, így minden üzlet megtalálhatja a profiljához leginkább illeszkedő típusokat.

Amennyiben szeretne papírtáskát vásárolni, tekintse meg a méret-, szín- és mennyiségbeli lehetőségeket, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és adja le megrendelését! Kollégáink az esetlegesen felmerülő kérdések esetén is várják hívását!

A papírtáskák esetén 1 csomagban 25 db található.

10 csomag (250 db) vásárlása esetén jelentős kedvezménnyel kapható!

Bővebben

Papírtáska 

oldalanként
1 - 12 / Összesen: 16

Akció

Újdonságok