A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Lezárható termékek

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég
Lezárható termékek

A lezárható csomagolóanyagok közé tartoznak azok a csomagolóeszközök, amelyek külön segédeszköz (ragasztószalag, cellux, gumigyűrű, lezáró kapocs stb.) nélkül is, önmagukban lezárhatók úgy, hogy a bennük levő termék nem tud kiesni belőlük:

- simítózáras tasakok
- csúszózáras tasakok
- ragasztócsíkkal ellátott celofánszerű BOPP tasakok
- ragasztócsí...

A lezárható csomagolóanyagok közé tartoznak azok a csomagolóeszközök, amelyek külön segédeszköz (ragasztószalag, cellux, gumigyűrű, lezáró kapocs stb.) nélkül is, önmagukban lezárhatók úgy, hogy a bennük levő termék nem tud kiesni belőlük:

- simítózáras tasakok
- csúszózáras tasakok
- ragasztócsíkkal ellátott celofánszerű BOPP tasakok
- ragasztócsíkos okmánykísérő dokumentumtasakok
- biztonsági ragasztócsíkos futártasakok,
- légpárnás fóliával bélelt borítékok
- zárószalaggal készülő összehúzható szájú zsákok

 

Bővebben

Lezárható termékek 

Alkategóriák

 • Celofánszerű (BOPP) t.

  Celofánjellegű tasakok polipropilén vagy BOPP anyagból. Ragasztócsíkkal ellátott, lezárható változatban is. Ékszerek, képeslapok, ruházati termékek, élelmiszerek igényes csomagolására használják. A védőfólia eltávolítása után leragasztható, így könnyen lezárható. Sok esetben vastagabb anyagból készülnek, mint a normál, ragasztócsík nélküli változatok. Egyes esetekben standard PP jelzéssel, és 5 mm-es szellőzőlyukkal vannak ellátva. 100 db-os csomagolásban kaphatók.

 • Simítózáras tasakok

  A simítózáras tasakokat sokan jól ismerik, egyre jobban elterjednek mindennapi életünkben. Ez elsősorban egyszerű használatuknak, erősebb anyaguknak és praktikusságuknak köszönhető. A simítózáras tasakok egy egyszerű, sodró mozdulattal nyithatóak, és a szélüknél indított simító mozdulattal zárhatóak, ez utóbbiból eredeztethető nevük is, de hívják önzáró tasaknak, gyorszáró tasaknak, lezárható tasaknak, villámzáras tasaknak, sínzáras tasaknak is. Számtalan célra felhasználhatók, mert a simítózárral történő lezárás után megtartja a behelyezett termékeket, árucikkeket, és nem szükséges hegesztőgép vagy bármilyen más segédanyag a lezárásukhoz. A simítózáras tasakokon a zárrész felett mérettől függően kerek vagy eurólyuk található, így felfüggeszthetők, boltokban, üzletekben az áru kínálására is tökéletesen megfelelők.
  Az apró gyöngyöktől, csavaroktól, horgoktól, elektronikai eszközök kellékeitől kezdve a nagyobb alkatrészekig tökéletes tárolóeszköz. Mivel anyaguk vastag, ezért jól bírják a „gyűrődést”, többször is újra felhasználhatók, a simítózár újra kinyitható és lezárható.
  A simítózáras tasakokból nem csak méretben kínálunk hatalmas választékot, hanem többféle anyagvastagságban, valamint golyóstollal, filctollal írható fehér felülettel ellátva is megvásárolhatók raktárról.
  A simítózáras tasakok egyedi méretben, anyagvastagsággal is legyárthatók, sőt, céglogóval, felirattal is készíthetők. Itt Ez esetben a minimálisan rendelhető mennyiség az igényektől, mérettől függően 5000-10 000 db. A lehetőségekről érdeklődjön e-mail címünkön!

  Teljesen átlátszó, víztiszta, színtelen. 1 csomagban 100 db található. 1 dobozban 10 csomag, azaz 1000 db található. 10 csomag vásárlása esetén jelentős kedvezménnyel kapható!

 • Sínzáras tasakok

  Hasonló a sokak által ismert lezárható simítózáras tasakhoz, de itt felül egy kis 'kocsival' húzható össze a zár a cipzárhoz hasonlóan, így jóval gyorsabban csukható be.
  Vastag anyaga és zárási módjának köszönhetően minőségi érzetet kelt.

 • Okmánytasakok

  Öntapadós, a dobozra, raklapos árura felragasztható és lezárható tasak szabványos méretekben. Szállítólevél, számla vagy garancialevél mellékeléséhez használják elsősorban. 100 db-osával is vásárolható.

 • Futártasakok

  Kívül szürke, belül fekete, lezárható, vastag anyagú tasak különböző olyan termékek postázására, elküldésére, amelyet ütődéstől nem kell védeni (pl. ruhanemű, dobozolt termékek). Sok esetben papírboríték helyett használják, mert annál erősebb, és a leragasztás sokkal nehezebben nyílik fel.

 • Zárószalagos zsákok

  Behúzható szájú színes polietilén zsákok szemetesedény béleléséhez. Zárószalagos húzózárral lezárható.

 • Légpárnás borítékok

  Leragasztható boríték, kívül papír, belül légpárnás (buborékos) fóliával a feladott áru védelmére. Nem szükséges hozzá ragasztó, öntapadós szilikoncsíkkal ragasztható le.

Akció

Újdonságok