A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Simítózáras tasak

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég
Simítózáras tasak
Simítózáras tasak
A simítózáras tasakokat sokan jól ismerik, egyre jobban elterjednek mindennapi életünkben. Ez elsősorban egyszerű használatuknak, erősebb anyaguknak és praktikusságuknak köszönhető. A simítózáras tasakok egy egyszerű, sodró mozdulattal nyithatóak, és a szélüknél indított simító mozdulattal zárhatóak, ez utóbbiból eredeztethető nevük is, de hívjá...
A simítózáras tasakokat sokan jól ismerik, egyre jobban elterjednek mindennapi életünkben. Ez elsősorban egyszerű használatuknak, erősebb anyaguknak és praktikusságuknak köszönhető. A simítózáras tasakok egy egyszerű, sodró mozdulattal nyithatóak, és a szélüknél indított simító mozdulattal zárhatóak, ez utóbbiból eredeztethető nevük is, de hívják önzáró tasaknak, gyorszáró tasaknak, lezárható tasaknak, villámzáras tasaknak, sínzáras tasaknak is. Számtalan célra felhasználhatók, mert a simítózárral történő lezárás után megtartja a behelyezett termékeket, árucikkeket, és nem szükséges hegesztőgép vagy bármilyen más segédanyag a lezárásukhoz. A simítózáras tasakokon a zárrész felett mérettől függően kerek vagy eurólyuk található, így felfüggeszthetők, boltokban, üzletekben az áru kínálására is tökéletesen megfelelők.
Az apró gyöngyöktől, csavaroktól, horgoktól, elektronikai eszközök kellékeitől kezdve a nagyobb alkatrészekig tökéletes tárolóeszköz. Mivel anyaguk vastag, ezért jól bírják a „gyűrődést”, többször is újra felhasználhatók, a simítózár újra kinyitható és lezárható.
A simítózáras tasakokból nem csak méretben kínálunk hatalmas választékot, hanem többféle anyagvastagságban, valamint golyóstollal, filctollal írható fehér felülettel ellátva is megvásárolhatók raktárról.
A simítózáras tasakok egyedi méretben, anyagvastagsággal is legyárthatók, sőt, céglogóval, felirattal is készíthetők. Ez esetben a minimálisan rendelhető mennyiség az igényektől, mérettől függően 5000-10 000 db. A lehetőségekről érdeklődjön e-mail címünkön!

Mire használható egy simítózáras tasak?

simítózáras tasakokkal számos üzletben találkozhatunk, de az otthoni felhasználásuk is sokrétű. Érdemes is beszerezni őket, mert ugyan műanyagból készülnek, de az ilyen termékek közül kiemelkednek azzal, hogy újra felhasználhatóak, méghozzá sokszor!

Az üzleti felhasználás terén a kisebb termékek, vagy ömlesztett áruk kínálására, illetve tárolására szokás simítózáras tasakokat alkalmazni, és az otthonokban is a hasonló dolgok tárolására a legalkalmasabb, azonban akadnak egyéb felhasználási lehetőségek is, főleg a konyhában. Egy simítózáras tasak bírja a hideget, tehát a mélyhűtőbe is helyezhető, vagyis gyakorlatilag bármilyen élelmiszert le lehet fagyasztani benne. Száraz hüvelyesek, magvak és egyéb alapanyagok tárolásához is kiváló választás, de akár húsok pácolását is megoldhatjuk benne; ez utóbbi esetében alaposan mossuk ki a belsejét, ha szeretnénk újra felhasználni.

Amennyiben simítózáras tasakokat szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Teljesen átlátszó, víztiszta, színtelen.

1 csomagban 100 tasak található.
1 dobozban 10 csomag, azaz 1000 db van.
10 csomag vásárlása esetén jelentős kedvezménnyel kapható!

Bővebben

Simítózáras tasak 

Alkategóriák

  • Írható simítózáras t.

    Három fehér csíkot tartalmazó simítózáras tasak, amelyre golyóstollal vagy alkoholos filctollal jól olvasható felirat írható.

  • Vastag simítózáras t.
    Önzáró simítózáras tasak, a hagyományosnál kétszer vastagabb anyagból. Hegyes, szúrós termékek csomagolásához ajánljuk.

oldalanként
1 - 12 / Összesen: 69

Akció

Újdonságok