A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Simítózáras tasakok

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég
Simítózáras tasakok
Simítózáras tasakok

A simítózáras tasakokat sokan jól ismerik, egyre jobban elterjednek mindennapi életünkben. Ez elsősorban egyszerű használatuknak, erősebb anyaguknak és praktikusságuknak köszönhető. A simítózáras tasakok egy egyszerű, sodró mozdulattal nyithatóak, és a szélüknél indított simító mozdulattal zárhatóak, ez utóbbiból eredeztethető nevük is, de hívjá...

A simítózáras tasakokat sokan jól ismerik, egyre jobban elterjednek mindennapi életünkben. Ez elsősorban egyszerű használatuknak, erősebb anyaguknak és praktikusságuknak köszönhető. A simítózáras tasakok egy egyszerű, sodró mozdulattal nyithatóak, és a szélüknél indított simító mozdulattal zárhatóak, ez utóbbiból eredeztethető nevük is, de hívják önzáró tasaknak, gyorszáró tasaknak, lezárható tasaknak, villámzáras tasaknak, sínzáras tasaknak is. Számtalan célra felhasználhatók, mert a simítózárral történő lezárás után megtartja a behelyezett termékeket, árucikkeket, és nem szükséges hegesztőgép vagy bármilyen más segédanyag a lezárásukhoz. A simítózáras tasakokon a zárrész felett mérettől függően kerek vagy eurólyuk található, így felfüggeszthetők, boltokban, üzletekben az áru kínálására is tökéletesen megfelelők.
Az apró gyöngyöktől, csavaroktól, horgoktól, elektronikai eszközök kellékeitől kezdve a nagyobb alkatrészekig tökéletes tárolóeszköz. Mivel anyaguk vastag, ezért jól bírják a „gyűrődést”, többször is újra felhasználhatók, a simítózár újra kinyitható és lezárható.
A simítózáras tasakokból nem csak méretben kínálunk hatalmas választékot, hanem többféle anyagvastagságban, valamint golyóstollal, filctollal írható fehér felülettel ellátva is megvásárolhatók raktárról.
A simítózáras tasakok egyedi méretben, anyagvastagsággal is legyárthatók, sőt, céglogóval, felirattal is készíthetők. Itt Ez esetben a minimálisan rendelhető mennyiség az igényektől, mérettől függően 5000-10 000 db. A lehetőségekről érdeklődjön e-mail címünkön!

Teljesen átlátszó, víztiszta, színtelen. 1 csomagban 100 db található. 1 dobozban 10 csomag, azaz 1000 db található. 10 csomag vásárlása esetén jelentős kedvezménnyel kapható!

Bővebben

Simítózáras tasakok 

oldalanként
1 - 12 / Összesen: 69

Akció

Újdonságok