A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Termékek áruküldéshez

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég
Termékek áruküldéshez

Az áruküldésre, postázásra szolgáló termékek közé tartoznak az áru védelmét ellátó termékek: a légpárnás boríték, a légbuborékos fólia, a futártasak, a tekercses sztreccsfólia, valamint a jelölést segítő termékek, azaz a különböző méretű csomagkísérő (dokumentumtartó) tasakok.

Termékek áruküldéshez 

Alkategóriák

 • Dokumentumtasakok

  Öntapadós, a dobozra, raklapos árura felragasztható és lezárható tasak szabványos méretekben. Szállítólevél, számla vagy garancialevél mellékeléséhez használják elsősorban. 100 db-osával is vásárolható.

 • Futárpostai tasakok

  Kívül szürke, belül fekete, lezárható, vastag anyagú tasak különböző olyan termékek postázására, elküldésére, amelyet ütődéstől nem kell védeni (pl. ruhanemű, dobozolt termékek). Sok esetben papírboríték helyett használják, mert annál erősebb, és a leragasztás sokkal nehezebben nyílik fel.

 • Légbuborékos borítékok

  Leragasztható boríték, kívül papír, belül légpárnás (buborékos) fóliával a feladott áru védelmére. Nem szükséges hozzá ragasztó, öntapadós szilikoncsíkkal ragasztható le.

 • Légpárnás és habfóliák

  Légpárnás és habfólia tekercsben, papírcséve nélkül.

  Többféle szélességben és hosszúságban rendelhető.

 • Sztreccsfóliák

  Sztreccsfólia raklapos áru védelmére. Néhányan tévesen zsugorfóliának is nevezik, de az más termék. A folpackhoz hasonló tapadós fólia, de annár vastagabb, erősebb.

 • Papírdobozok
  Papírdoboz termékeink 3 rétegű barna hullámpapírból készülnek. A környezet kímélése érdekében a papír nem fehérített.

  A papírdoboz megoldás:

  - szállításra, postázásra
  - tárolásra, rendszerezésre
  - gyártott termékek csomagolására
  - ajándékcsomagolásra
1 - 1 / Összesen: 1 tétel

Akció

Újdonságok