A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Tasak, zacskó

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég
Tasak, zacskó
Tasak, zacskó

Fül nélküli polietilén ("nejlon") simítózárral vagy anélkül, valamint polipropilén (PP), BOPP (celofánszerű) tasakok. Felragasztható és lezárható öntapadós csomagkísérő (okmány-) tasakok.

Tasak, zacskó 

Alkategóriák

 • Celofánszerű (BOPP) t.

  Celofánjellegű tasakok polipropilén vagy BOPP anyagból. Ragasztócsíkkal ellátott, lezárható változatban is. Ékszerek, képeslapok, ruházati termékek, élelmiszerek igényes csomagolására használják. Színtelenek, teljesen átlátszóak, díszcsomagolásra kíválóan alkalmasak. 100 db-os csomagolásban kaphatók.

 • Víztiszta (LDPE) tasak

  A víztiszta LDPE tasakok fényesek, teljesen átlátszóak, színtelenek. 100 db-os csomagolásban kaphatók.
  Nem csörög, lágy tapintású, más néven fóliatasak.

 • Színes LDPE tasak

  Anyagában színezett LDPE tasakok.

 • Tépős (HDPE) tasak

  Matt, fénytelen tasakok, ugyanakkor azonos anyagvastagság esetén erősebbek, kevésbé nyújthatók mint a víztiszta LDPE tasakok. Lineáris tasaknak is hívják.
  Elsősorban pékáru, zöldségek, gyümölcsök csomagolására használják. Felakasztható, letéphető (tömbösített, blokkos), valamint rolnis kivitelben is kapható.

 • Simítózáras tasak
  A simítózáras tasakokat sokan jól ismerik, egyre jobban elterjednek mindennapi életünkben. Ez elsősorban egyszerű használatuknak, erősebb anyaguknak és praktikusságuknak köszönhető. A simítózáras tasakok egy egyszerű, sodró mozdulattal nyithatóak, és a szélüknél indított simító mozdulattal zárhatóak, ez utóbbiból eredeztethető nevük is, de hívják önzáró tasaknak, gyorszáró tasaknak, lezárható tasaknak, villámzáras tasaknak, sínzáras tasaknak is. Számtalan célra felhasználhatók, mert a simítózárral történő lezárás után megtartja a behelyezett termékeket, árucikkeket, és nem szükséges hegesztőgép vagy bármilyen más segédanyag a lezárásukhoz. A simítózáras tasakokon a zárrész felett mérettől függően kerek vagy eurólyuk található, így felfüggeszthetők, boltokban, üzletekben az áru kínálására is tökéletesen megfelelők.
  Az apró gyöngyöktől, csavaroktól, horgoktól, elektronikai eszközök kellékeitől kezdve a nagyobb alkatrészekig tökéletes tárolóeszköz. Mivel anyaguk vastag, ezért jól bírják a „gyűrődést”, többször is újra felhasználhatók, a simítózár újra kinyitható és lezárható.
  A simítózáras tasakokból nem csak méretben kínálunk hatalmas választékot, hanem többféle anyagvastagságban, valamint golyóstollal, filctollal írható fehér felülettel ellátva is megvásárolhatók raktárról.
  A simítózáras tasakok egyedi méretben, anyagvastagsággal is legyárthatók, sőt, céglogóval, felirattal is készíthetők. Ez esetben a minimálisan rendelhető mennyiség az igényektől, mérettől függően 5000-10 000 db. A lehetőségekről érdeklődjön e-mail címünkön!

  Mire használható egy simítózáras tasak?

  simítózáras tasakokkal számos üzletben találkozhatunk, de az otthoni felhasználásuk is sokrétű. Érdemes is beszerezni őket, mert ugyan műanyagból készülnek, de az ilyen termékek közül kiemelkednek azzal, hogy újra felhasználhatóak, méghozzá sokszor!

  Az üzleti felhasználás terén a kisebb termékek, vagy ömlesztett áruk kínálására, illetve tárolására szokás simítózáras tasakokat alkalmazni, és az otthonokban is a hasonló dolgok tárolására a legalkalmasabb, azonban akadnak egyéb felhasználási lehetőségek is, főleg a konyhában. Egy simítózáras tasak bírja a hideget, tehát a mélyhűtőbe is helyezhető, vagyis gyakorlatilag bármilyen élelmiszert le lehet fagyasztani benne. Száraz hüvelyesek, magvak és egyéb alapanyagok tárolásához is kiváló választás, de akár húsok pácolását is megoldhatjuk benne; ez utóbbi esetében alaposan mossuk ki a belsejét, ha szeretnénk újra felhasználni.

  Amennyiben simítózáras tasakokat szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

  Teljesen átlátszó, víztiszta, színtelen.

  1 csomagban 100 tasak található.
  1 dobozban 10 csomag, azaz 1000 db van.
  10 csomag vásárlása esetén jelentős kedvezménnyel kapható!

 • Csúszózáras tasak

  Hasonló a sokak által ismert lezárható simítózáras tasakhoz, de itt felül egy kis 'kocsival' húzható össze a zár a cipzárhoz hasonlóan, így jóval gyorsabban csukható be.
  Vastag anyaga és zárási módjának köszönhetően minőségi érzetet kelt.

 • Cs.kísérő okmánytasak

  Öntapadós, a dobozra, raklapos árura felragasztható és lezárható tasak szabványos méretekben. Szállítólevél, számla vagy garancialevél mellékeléséhez használják elsősorban. 100 db-osával is vásárolható. Csomagkísérő tasak, okmánytasak, dokumentumtasak néven is ismert.

 • Futártasak

  Kívül szürke, belül fekete, lezárható, vastag anyagú tasak különböző olyan termékek postázására, elküldésére, amelyet ütődéstől nem kell védeni (pl. ruhanemű, dobozolt termékek). Sok esetben papírboríték helyett használják, mert annál erősebb, és a leragasztás sokkal nehezebben nyílik fel.

 • Vákuumtasak

  Élelmiszerek vákuumcsomagolására alkalmas PAPE alapanyagú tasak.

  Tökéletesen víz- és aromazáró.

 • Papírzacskó

  Ebben a kategóriában fül nélküli papírtasakokat, papírzacskókat talál.
  Itt talál élelmiszer tárolására is alkalmas barna papírból készült éltalpas, akár ablakkal ellátott papírzacskókat különböző méretekben. Ezeket leginkább pékségek vásárolják.
  Talál továbbá aprócikkeknek készült tasakokat is, különböző méretekben, és nagybb méretű, nehezebb termékeknek készült általános papírtasakokat.
  Alapértelmezésben a tasakokat a szélességük szerinti sorrenben látja (fent a keskenyebbek, lent a szélesebbek)

Újdonságok