A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Környezetbarát termékek

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég
Környezetbarát termékek
Környezetbarát termékek

A környezetbarát, lebomló csomagolóeszközök a környezetben, elsősorban a napfény hatására szétesnek, elbomlanak. Ide tartoznak az adalékolt műanyagból, a keményítőből (PLA), valamint a papírból készülő zacskók, táskák. Szintén környezetbarátnak, környezetkímélőnek tekinthetők az újrahasznosított anyagot tartalmazó, vagy teljes mértékben abból ké...

A környezetbarát, lebomló csomagolóeszközök a környezetben, elsősorban a napfény hatására szétesnek, elbomlanak. Ide tartoznak az adalékolt műanyagból, a keményítőből (PLA), valamint a papírból készülő zacskók, táskák. Szintén környezetbarátnak, környezetkímélőnek tekinthetők az újrahasznosított anyagot tartalmazó, vagy teljes mértékben abból készülő termékek (elsősorban zsákok érhetők el ilyen anyagból), hiszen szinte egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mértékben kell gyártásukhoz "új" műanyagot felhasználni. Az újrahasznosított anyag további előnye, hogy (az újrahasznosított papírral ellentétben) olcsóbbak, mint az új műanyagból készülő csomagolóanyagok.

Bővebben

Környezetbarát termékek 

Alkategóriák

 • Papírtáskák

  Papírtáska: a környezettudatos alternatíva

  A környezetvédelem szükségessége megkérdőjelezhetetlen, és szerencsére egyre többen veszik komolyan; a kereskedők is. Manapság már alig találni olyan üzletet, ahol ne lehetne papírtáskát kapni a megszokott, műanyagból készült zacskók mellett, és szerencsére sokan veszik inkább a környezetkímélő típust, mint a plasztikot, sőt, egyes helyeken műanyag szatyrot nem is lehet vásárolni.

  A papír megkérdőjelezhetetlen előnye, hogy viszonylag gyorsan lebomlik, míg a műanyagnak ehhez évtizedekre, sőt, évszázadokra is szüksége lehet ugyanehhez a folyamathoz, és a "lebomlása" mikroműanyag-szemcsék milliárdjaival árasztja el a természetes vizeket, sőt, már a csapvízben is kimutatták a jelenlétét. Annak ellenére, hogy nem is észrevehető, igen komoly problémákat okoz a mikroműanyag megjelenése, és ugyan nem csupán a szatyrok tehetnek róla, de mindent kicsiben kell kezdeni. A papírtáska lehet az első lépés a bolygó megtisztításához vezető úton.

  Kiskereskedéssel foglalkozik? Akkor tegyen Ön is a környezetünk védelméért, és lássa el kraft papírtáskával a vásárlóit! Natúr, barna színű és fehér papírtáskákat szerezhet be tőlünk, és kívánságra nyomtatást is kérhet rájuk, vagyis minden papírtáskát elláthat üzlete logójával, így nem csupán környezetkímélő terméket kínálhat vásárlóinak, hanem reklámozhatja is a vállalkozását. Papírtáskáink tartós, újra felhasználható darabok, és többféle méretben gyártjuk őket, így minden üzlet megtalálhatja a profiljához leginkább illeszkedő típusokat.

  Amennyiben szeretne kraft papírtáskát vásárolni, tekintse meg a méret-, szín- és mennyiségbeli lehetőségeket, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és adja le megrendelését! Kollégáink az esetlegesen felmerülő kérdések esetén is várják hívását!

  A papírtáskák esetén 1 csomagban 25 db található.

  10 csomag (250 db) vásárlása esetén jelentős kedvezménnyel kapható!

 • Papírzacskók

  Barna vagy fehér, 35 grammos papírból készült éltalpas papírzacskók különböző méretekben.

 • Környezetbarát táskák

  Az ingvállas bevásárló táska a legelterjedtebb bevásárló táska típus, reklámtáska, reklámszatyor hordtáska néven is ismert. Alakja egy atléta trikóra emlékeztet. Erős, nagy teherbírású, kedvező árú. Többféle méretben kapható. Minden méret kapható fehér színben. Környezetbarát, mert egy idő után elbomlik.

  Használjon üzletében biológiailag lebomló, környezetbarát táskát!

  Napjaink egyik legfontosabb témája a környezetvédelem. A műanyaghulladéknak sajnos csak kis része kerül újrahasznosításra, rengeteg szatyor, műanyag palack és egyéb tárgy kerül a természetbe. Mivel lebomlani nem tud, még évek múlva is szinte ugyanúgy néz ki és óriási károkat okoz. Az állatok beleakadnak, véletlenül megeszik és bekerül a táplálékláncba, végül pedig a mi szervezetünkbe is. Ezért fontos szerep jut az olyan modern, környezettudatos megoldásoknak, mint a kukoricakeményítőből (politejsavból, PLA) készülő biológiailag lebomló, környezetbarát táskák.

  A politejsav egy olyan hőre lágyuló műanyag, amit növényekből állítanak elő, és biológiai úton lebomlik. Magas keményítőtartalmú gabonafélékből, például kukoricából állítják elő. Az anyagból készült, biológiailag lebomló, környezetbarát táskák így semmilyen káros hatással nincsenek a természetre. Fontos, hogy minél többen ilyet használjunk.

  Szeretne tenni valamit a környezetvédelemért? Forduljon bizalommal hozzánk és szerezzen be üzletébe biológiailag lebomló, környezetbarát táskákat! Kínáljon ilyet vásárlóinak a műanyag helyett, a sikerben biztos lehet!

 • Környezetbarát zsákok

  Újrahasznosított anyagból készülő vagy ilyen anyagot tartalmazó polietilén tasakok, zsákok, amelyek ilyen formában kímélik a környezetet, mert kevesebb új műanyagot tartalmaznak (vagy vastagabb anyag esetén egyáltalán nem tartalmaznak új műanyagot). Az újrahasznosított papírral ellentétben az újrahasznosított anyagból készülő környezetbarát termékek olcsóbbak.

  PLA (kukoricakeményítő, politejsav) alapú termékek komposztálhatók, humusszá, vízzé, szén-dioxiddá bomlanak le.

  Védje Ön is a környezetet környezetbarát termékek használatával!

 • Környezetbarát tasakok
  Kukoricakeményítőből (PLA) készülő biológiailag lebomló, környezetbarát tasakok.
1 - 3 / Összesen: 3

Akció

Újdonságok