A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Környezetbarát zsákok

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég
Környezetbarát zsákok
Környezetbarát zsákok

Újrahasznosított anyagból készülő vagy ilyen anyagot tartalmazó polietilén tasakok, zsákok, amelyek ilyen formában kímélik a környezetet, mert kevesebb új műanyagot tartalmaznak (vagy vastagabb anyag esetén egyáltalán nem tartalmaznak új műanyagot). Az újrahasznosított papírral ellentétben az újrahasznosított anyagból készülő környezetbarát term...

Újrahasznosított anyagból készülő vagy ilyen anyagot tartalmazó polietilén tasakok, zsákok, amelyek ilyen formában kímélik a környezetet, mert kevesebb új műanyagot tartalmaznak (vagy vastagabb anyag esetén egyáltalán nem tartalmaznak új műanyagot). Az újrahasznosított papírral ellentétben az újrahasznosított anyagból készülő környezetbarát termékek olcsóbbak.

PLA (kukoricakeményítő, politejsav) alapú termékek komposztálhatók, humusszá, vízzé, szén-dioxiddá bomlanak le.

Védje Ön is a környezetet környezetbarát termékek használatával!

Bővebben

Környezetbarát zsákok 

Alkategóriák

  • Szemetesbélelők és...
    Az újrahasznosított anyagot tartalmazó, vagy teljes mértékben abból készülő zsák esetében szinte egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mértékben kell gyártásukhoz "új" műanyagot felhasználni. Az újrahasznosított anyag további előnye, hogy (az újrahasznosított papírral ellentétben) olcsóbbak, mint az új műanyagból készülő csomagolóanyagok.
  • Szemetesbélelők és...
    A környezetbarát, lebomló csomagolóeszközök a környezetben komposztálódnak, humuszra, vízre, szén-dioxidra esnek szét, elbomlanak. Ide tartoznak a keményítőből (PLA, politejsav) készülő szemetesbélelők és zsákok.
oldalanként
1 - 12 / Összesen: 35

Újdonságok