A Fellpack Kft.

Rólunk

A Fellpack Csomagolóanyagokat Gyártó és Forgalmazó Szolgáltató Kft. évek óta meghatározó a magyar csomagolóanyag gyártásban. Cégünk elsősorban műanyag alapú (polietilén, biafól – celofánszerű) termékek előállításával foglalkozik, de megtalálhatóak a termékkínálatban papírból, környezetbarát újrahasznosított anyagból, valamint kukoricakeményítőből (PLA, politejsav) készült termékek is.

Termékskálánk a műanyag (polietilén), biafól (BOPP, polipropilén, celofánszerű) tasakok, zsákok, reklámtáskáktól (natúr, színes és nyomdázott kivitelben) a papírzacskókig és papírtáskákig terjed.

FONTOS:  Számlázási, szállítási cím módosításával kapcsolatos kéréseket csak e-mailben tudunk fogadni. Rendelésekkel, számlázással, árajánlatkérésekkel kapcsolatban kérjük, írjon e-mail címünkre, telefonon sajnos nem tudunk rendelést felvenni, árajánlatot adni. Kedvezményes árajánlatot készletes termékekre a kedvezményes ársáv 5-szörösétől (pl. zacskók esetében 5000 db-tól, zsákoknál 1000 db-tól) tudunk adni, ez alatt a webáruházban látható árak érvényesek. A termékek kosárba helyezésével a szállítási költség is látható.

Elérhetőségek

Cím: 1173 Budapest, Flamingó köz 6/b

Telefon: +36-1-258-5778 (hétfő-péntek, 8.00-17.00 óra között, sürgős esetekben)

E-mail: fellpack@fellpack.hu (Gyakran ismételt kérdések: itt és itt)

Web: www.fellpack.hu (minden készletes termék és azok árai, valamint sok hasznos információ megtalálható itt!)

Adószám: 10854934-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-265282