A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Kategóriák

Népszerű termékek

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég

Csomagolóanyagokat vásárolna?

Minden kereskedelmi egység használ csomagolóanyagokat, legyen az egy bolt, vagy akár egy kifőzde. A zacskók és fóliák beszerzése nem mindig egyszerű, de könnyen lehet találni olyan lehetőséget, ahol nem csak kényelmesen, de gyorsan is vásárolhatunk.

Csomagolóanyag webáruházunk minden kereskedelmi, raktározási és egyéb tevékenységekkel foglalkozó vállalkozás rendelkezésére áll. Nálunk mindent beszerezhet egy helyen, amire a csomagoláshoz szüksége van: táskákat, zacskókat, zsákokat és fóliákat, de akár ragasztószalagokat, vagy lezáró eszközöket is talál a kínálatunkban, vendéglátóipari egységek számára pedig evőeszközöket és poharakat is kínálunk. A csomagolóanyagok között környezetbarát termékeket is forgalmazunk, hiszen Földünk védelme manapság egyre sürgetőbb, és mi is ki kívánjuk venni a részünket a megmentéséből.

Amennyiben kérdése lenne a termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, kérjük, hogy keressen fel bennünket megadott elérhetőségeinken; kollégáink szívesen segítenek!

Segítség a vásárláshoz

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén a legtöbb termék jelentős kedvezménnyel vásárolható meg! A kedvezmény mértéke csomagolási egységenként a termék adatlapján a Mennyiségi kedvezmény rovatban található.

Ha fontos a gyorsaság: A webáruházunkban található termékeinket raktáron tartjuk, így a megrendelés beérkezését követően azonnal fel tudjuk adni. Nem kell napokat várnia a sürgősen szükséges csomagolóanyag megérkezésére!

A webáruházban nem található, egyedi méretű, speciális termékeket is le tudjuk gyártani. Ezzel kapcsolatban keressen minket e-mailben a pontos igény megadásával!

Termékeinkről további információkat, valamint árlistákat találhat weboldalunkon: www.fellpack.hu
A méretek értelmezéséhez segítséget itt talál: Méretezés

A termékeket megtalálhatja a bal oldalon levő katalógusban (Kategóriák), valamint a felül található kereső segítségével.

Hibaüzenet esetén próbálja meg privát ablakban/inkognitó módban (segítség itt) megnyitni a webáruházat. Ha ennek ellenére sem sikerül rendelni, rendelését e-mailben is elküldheti!

Amennyiben a csomagját átadtuk a futárszolgálatnak, az állapota "Feladva" állapotra változik. Erről értesítést küldünk, illetve megtekintheti a felhasználói fiókjában, amennyiben regisztrált a vásárláskor. A felhasználói fiók a jobb felső sarokban érhető el a "Bejelentkezés" lehetőségre kattintva, vagy ha már be van jelentkezve, akkor a saját nevére kattintva. A feladást követően mi már nem tudunk információt adni a kiszállítás idejéről, a futárszolgálat hamarosan e-mailben értesíti a csomag kiszállításának várható időpontjáról.
Ha már megkapta a futárszolgálat értesítőjét a csomag kiszállításáról, akkor kérjük, gyors ügyintézés érdekében a futárszolgálat elérhetőségein egyeztessen a csomag átvételéről, állapotáról.

Termékcsere: Amennyiben készletes (azaz nem külön megrendelésre gyártott, egyedi) termékről van szó, akkor a bontatlan csomagolású termékeket a vásárlástól számított 30 napon belül díjmentesen ki tudjuk más termékre cserélni. Kérjük, hozza jutassa a cserélendő terméket személyesen vagy csomagban feladva. Utóbbi esetben írásban egyértelműen jelezze, hogy milyen termékre és hány darabra cseréljük ki a visszaküldött megfelelő terméket. Pénzt nem áll módunkban visszaadni, csak levásárlásra van lehetőség.

A legnagyobb gondossáunk ellenére is sajnos előfordulhat, hogy egy-egy ár hibásan jelenik meg. Kérjük, ilyen esetekben vegye fel velünk a kapcsolatot, mert csak helyes áron tudjuk vállalni a teljesítést.

A tökéletes élmény és a biztonságos vásárlás érdekében kérjük, a Firefox, Chrome vagy a Safari böngészők legújabb változatát használja webáruházunkhoz.

Kellemes vásárlást kívánunk!


Újdonságok