Az ingvállas bevásárló táska a legelterjedtebb bevásárló táska típus, reklámtáska, reklámszatyor hordtáska néven is ismert. Alakja egy atléta trikóra emlékeztet. Erős, nagy teherbírású, kedvező árú. Többféle méretben kapható. Minden méret kapható fehér színben. Környezetbarát, mert egy idő után elbomlik.

Használjon üzletében biológiailag lebomló, környezetbarát táskát!

Napjaink egyik legfontosabb témája a környezetvédelem. A műanyaghulladéknak sajnos csak kis része kerül újrahasznosításra, rengeteg szatyor, műanyag palack és egyéb tárgy kerül a természetbe. Mivel lebomlani nem tud, még évek múlva is szinte ugyanúgy néz ki és óriási károkat okoz. Az állatok beleakadnak, véletlenül megeszik és bekerül a táplálékláncba, végül pedig a mi szervezetünkbe is. Ezért fontos szerep jut az olyan modern, környezettudatos megoldásoknak, mint a kukoricakeményítőből (politejsavból, PLA) készülő biológiailag lebomló, környezetbarát táskák.

A politejsav egy olyan hőre lágyuló műanyag, amit növényekből állítanak elő, és biológiai úton lebomlik. Magas keményítőtartalmú gabonafélékből, például kukoricából állítják elő. Az anyagból készült, biológiailag lebomló, környezetbarát táskák így semmilyen káros hatással nincsenek a természetre. Fontos, hogy minél többen ilyet használjunk.

Szeretne tenni valamit a környezetvédelemért? Forduljon bizalommal hozzánk és szerezzen be üzletébe biológiailag lebomló, környezetbarát táskákat! Kínáljon ilyet vásárlóinak a műanyag helyett, a sikerben biztos lehet!