Csomagolóanyagokat vásárolna?

Minden kereskedelmi egység használ csomagolóanyagokat, legyen az egy bolt, vagy akár egy kifőzde. A zacskók és fóliák beszerzése nem mindig egyszerű, de könnyen lehet találni olyan lehetőséget, ahol nem csak kényelmesen, de gyorsan is vásárolhatunk.

Csomagolóanyag webáruházunk minden kereskedelmi, raktározási és egyéb tevékenységekkel foglalkozó vállalkozás rendelkezésére áll. Nálunk mindent beszerezhet egy helyen, amire a csomagoláshoz szüksége van: táskákat, zacskókat, zsákokat és fóliákat, de akár ragasztószalagokat, vagy lezáró eszközöket is talál a kínálatunkban, vendéglátóipari egységek számára pedig evőeszközöket és poharakat is kínálunk. A csomagolóanyagok között környezetbarát termékeket is forgalmazunk, hiszen Földünk védelme manapság egyre sürgetőbb, és mi is ki kívánjuk venni a részünket a megmentéséből.

Amennyiben kérdése lenne a termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, kérjük, hogy keressen fel bennünket megadott elérhetőségeinken; kollégáink szívesen segítenek!

Nagyobb mennyiséget vásárolna?

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén a legtöbb termék jelentős kedvezménnyel vásárolható meg!

A legtöbb termék adatlapján látni fog egy Kiszerelés mezőt, ahol tud választani kisebb, és nagyobb (kedvezményes) csomagolási egység között. Pl: 100 db a kisebb kiszerelés, de választhat 1000 db-os egységet is, aminek kedvezőbb az ára.

Amennyiben Önnek ennél jelentősen nagyobb mennyiségre van szüksége (pl: 10 ezer, 25 ezer db, stb), akkor kérjük, jelezze felénk igényét e-mailben.

Gyorsan szüksége van a termékre?

Jó hírünk van! A webáruházunkban található termékeinket raktáron tartjuk, így a megrendelés beérkezését követően 1 napon belül fel tudjuk adni. Nem kell heteket várnia a sürgősen szükséges csomagolóanyag megérkezésére!

Speciális méretre, egyedi, vagy nyomdázott termékre van szüksége?

A webáruházban nem található, egyedi méretű, speciális termékeket is le tudjuk gyártani. Ezzel kapcsolatban keressen minket e-mailben a pontos igény megadásával!

Pontos méretek (szélesség, hosszúság, esetleg oldalredő, űrtartalom), darabszám (egy alakalommal megrendelt mennyiség, nem pedig egy átlag éves fogyás, többszöri lehívással) anyagyvastagság, teherbírási  igény (ha lehet tudni, érdemes megadni, mit fognak csomagolni bele, hisz nem mindegy, hogy azok hegyes fém csavarok, vagy szivacslabdák), szín (fedett legyen-e vagy lehet áttetsző).

Cserélni szeretne egy terméket?

 Amennyiben készletes (azaz nem külön megrendelésre gyártott, egyedi) termékről van szó, akkor a bontatlan csomagolású termékeket a vásárlástól számított 30 napon belül díjmentesen ki tudjuk cserélni más termékünkre. Kérjük,  a cserélendő terméket személyesen hozza el, vagy csomagban feladva juttassa vissza hozzánk. Utóbbi esetben, kérjük, emailben (és lehetőleg a feladott csomaghoz mellékelt rövid levélben is) egyértelműen jelezze, hogy milyen termékre és hány darabra cseréljük ki a visszaküldött terméket. Pénzt nem áll módunkban visszaadni, csak levásárlásra van lehetőség.

Számlamásolatra van szüksége?

A 2023. október 1. után leadott webáruházas rendelések számláit letöltheti a Fiókjából, ha pedig nem regisztrált vásárlók, akkor a szükséges adatok megadásával erről az oldalról. Egyéb esetben kérjük, írjon e-mailt.