Hűségpontok

Ha regisztrál webáruházunkban, akkor vásárlásaival hűségpontokat gyűjthet.

Pontgyűjtés: minden elköltött 100 Ft után 3 hűségpontot jóváírunk Önnek. (a pontokat nem a azonnal, csak a megrendelés átvétele után írjuk jóvá)

Összegyűjtött pontjait a Fiókom/Pontjaim menüpontban figyelemmel kísérheti, és alakíthatja át őket beváltásra alkalmas kuponná. Ön döntheti el, hogy Pontjait már a következő rendelésekor felhasználja, vagy tovább gyűjtögeti őket.

Pontok beváltása: összegyűjtött pontjai 1 pont = 1 Ft arányban beválthatja következő rendeléseikor és vásárlásának összértékét csökkentheti.

A hűségpontok a megszerzésük után 1 év alatt évülnek el! A kuponok beválthatósági ideje 3 hónap, amit a fiókjában figyelemmel kísérhet.

Így 60 000 Ft értékű vásárlással elérhető az átlagos szállítási költség, azaz a következő vásárlása ingyen szállítással történhet!

A beváltás menete:

A fenti menüben kattintson a Fiókom/Pontjaim menüpontra, majd ott a “Pontok beváltása” fülre.
Az így megjelenő mezőben változtathat a beváltani kívánt pontok mértékén a fel/le nyilakkal, vagy beírhatja a beváltandó összeget. Kattintson az “Átváltás” gombra.
Ezután az alatta lévő mezőben megjelenik a beváltható kupon és annak kódja, amit akár a “Másolás” gombbal ki is másolhat, amit a kosár alatt közvetlenül, vagy a Pénztár oldal tetején tud beilleszteni.