A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Kategóriák

Népszerű termékek

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég

Ügyfélszolgálat - Üzenetküldés

Hibaüzenet esetén (pl. nem tud bejelentkezni vagy rendelést leadni), próbálja meg inkognitó/privát módban leadni rendelését (Segitség itt). Ha ennek ellenére sem sikerül rendelni, rendelését e-mailben is elküldheti, de telefonon nem tudunk megrendelést felvenni.

Amennyiben a csomagját átadtuk a futárszolgálatnak, az állapota "Feladva" állapotra változik. Erről értesítést küldünk, illetve megtekintheti a felhasználói fiókjában, amennyiben regisztrált a vásárláskor. A felhasználói fiók a jobb felső sarokban érhető el a "Bejelentkezés" lehetőségre kattintva, vagy ha már be van jelentkezve, akkor a saját nevére kattintva. A feladást követően mi már nem tudunk információt adni a kiszállítás idejéről, a futárszolgálat hamarosan e-mailben értesíti a csomag kiszállításának várható időpontjáról.

Ha már megkapta a futárszolgálat értesítőjét a csomag kiszállításáról, akkor kérjük, gyors ügyintézés érdekében a futárszolgálat elérhetőségein egyeztessen a csomag átvételéről, állapotáról.

Termékcsere: A bontatlan csomagolású termékeket a vásárlástól számított 30 napon belül díjmentesen ki tudjuk más termékre cserélni. Kérjük, jutassa vissza a cserélendő terméket személyesen vagy csomagban feladva. Utóbbi esetben írásban egyértelműen jelezze, hogy milyen termékre és hány darabra cseréljük ki a visszaküldött megfelelő terméket. Pénzt nem áll módunkban visszaadni, csak levásárlásra van lehetőség. (Ez természetesen nem korlátozza a fogyasztókat megillető elállási jogot.)

FONTOS: Számlázási, szállítási cím módosításával kapcsolatos kéréseket csak e-mailben tudunk fogadni. Rendelésekkel, számlázással, árajánlatkérésekkel kapcsolatban kérjük, írjon e-mail címünkre. Kedvezményes árajánlatot készletes termékekre a kedvezményes ársáv 5-szörösétől (pl. zacskók esetében 5000 db-tól, zsákoknál 1000 db-tól) tudunk adni, ez alatt a webáruházban látható árak érvényesek. A termékek kosárba helyezésével a szállítási költség is látható.

Elérhetőségeink, üzletünk címe: kattintson ide

Újdonságok