A webáruházban feltüntetett árak csak kiszállítás esetén érvényesek! Személyes átvétel esetén alkalmazott árakról a weboldalunkon tájékozódhat: www.fellpack.hu

Információk

Kategóriák

Népszerű termékek

Árukereső.hu


Látogassa meg a Csomagolóanyag Áruház webüzletet a ShopManian

Ajánlott cég

ÜZLETÜNK

Itt találhatja üzletünk adatait. Vegye fel velünk a kapcsolatot:

Üzlet neve Üzlet címe Nyitvatartás
Fellpack Kft. Flamingó köz 6/b, 1173 Budapest

E-mail: fellpack@fellpack.hu

Tel: +36-1-258-5778 (hétfő-péntek 8.00-17.00, sürgős ügyekben)

Adószám: 10854934-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-265282

A Fellpack Csomagolóanyagokat Gyártó és Forgalmazó Szolgáltató Kft. évek óta meghatározó a magyar csomagolóanyag gyártásban. Cégünk elsősorban műanyag alapú (polietilén, biafól - celofánszerű) termékek előállításával foglalkozik, de megtalálhatóak a termékkínálatban bizonyos papírból készült termékek is (papírtáska, papírzacskó). Termékeink a környezet védelme érdekében szinte kivétel nélkül újrahasznosíthatóak, illetve polietilén zsákjaink nagy része újrahasznosított anyagból készül vagy tartalmaz ilyen anyagot, így környezetbarátnak nevezhetők.
Több mint 25 éves vállalatunk a Nemzeti Adó- és Vámhivatal minősítése szerint megbízható adózónak minősül.

FONTOS: Számlázási, szállítási cím módosításával kapcsolatos kéréseket csak e-mailben tudunk fogadni. Rendelésekkel, számlázással, árajánlatkérésekkel kapcsolatban kérjük, írjon e-mail címünkre, telefonon sajnos nem tudunk rendelést felvenni, árajánlatot adni. Kedvezményes árajánlatot készletes termékekre a kedvezményes ársáv 5-szörösétől (pl. zacskók esetében 5000 db-tól, zsákoknál 1000 db-tól) tudunk adni, ez alatt a webáruházban látható árak érvényesek. A termékek kosárba helyezésével a szállítási költség is látható.

Lehetőség szerint szeretnénk kérni vásárlóinkat, hogy a személyes találkozások minimálisra csökkentése érdekében inkább webáruházunkban, vagy e-mailben adják le megrendeléseiket, és kérjenek kiszállítást.
Akik mégis személyesen látogatnak el hozzánk, azoktól kérjük, hogy egyesével lépjenek be az üzlethelyiségbe, és a bejárat előtt türelemmel várják meg az előttük érkező vásárló kiszolgálását. A kontaktszámok csökkentése érdekében kérjük, hogy a rendszeresen szükséges csomagolóanyagokból a szokásosnál nagyobb mennyiségben vásároljanak.
A vírus terjedésének lassítása közös érdekünk! Köszönjük megértésüket!

Hétfő:  8.00-17.00

Kedd:  8.00-17.00

Szerda:  8.00-17.00

Csütörtök:  8.00-17.00

Péntek:  8.00-17.00

Szombat:  Zárva

Vasárnap:  Zárva

Akció

Újdonságok